1/2kg sárga hüvelyű bab
1 nagy tejföl
1liter víz
Delikát
3 evőkanál liszt
Elkészítés :
A babot felteszem főzni delikát-s vízben addig főzöm míg jó puha nem lesz. A tejfölt a lisztet csomómentesen
elkeverem ,majd a már megfőzőt bab levéből egy merőkanálnyi levet hozzá keverek hogy ,csomómentes és híg legyen. A meg főt bab hozz hozzá keverem a lisztes tejfölös híg masszát .Vissza teszem a tűzre és addig főzőm míg sűrű nem lesz .
1 nagy tejföl
1liter víz
Delikát
3 evőkanál liszt
Elkészítés :
A babot felteszem főzni delikát-s vízben addig főzöm míg jó puha nem lesz. A tejfölt a lisztet csomómentesen
elkeverem ,majd a már megfőzőt bab levéből egy merőkanálnyi levet hozzá keverek hogy ,csomómentes és híg legyen. A meg főt bab hozz hozzá keverem a lisztes tejfölös híg masszát .Vissza teszem a tűzre és addig főzőm míg sűrű nem lesz .
Megjegyzések
Megjegyzés küldése