Hozzávalók:
2-3 kg Krumpli vékonyan fel szeletelve
50 dkg savanyú káposzta
6 db felső csirke comb
Só ,bors, fokhagyma (a hús fűszerezéséhez sóval óvatosan báni mert a káposzta sós)
zsír
Elkészítés:
Veszek egy tepsit, az alját ki kenem egy kis zsírral.El terítem benne a savanyú káposztát, majd rá karikázom a krumplit és a tetejére helyezem a fűszeres húst.Mi sok fokhagymával szeretjük!A tetejére is teszek egy kis zsírt majd kb. 1 dl vizet öntök hozzá.Alufóliával le takarom, 180°-on sütőbe berakom és addig párolom alufólia alatt amíg hús és a krumplit puha nem lesz .Ha puha le veszem az alufóliát és készre sütöm.
2-3 kg Krumpli vékonyan fel szeletelve
50 dkg savanyú káposzta
6 db felső csirke comb
Só ,bors, fokhagyma (a hús fűszerezéséhez sóval óvatosan báni mert a káposzta sós)
zsír
Elkészítés:
Veszek egy tepsit, az alját ki kenem egy kis zsírral.El terítem benne a savanyú káposztát, majd rá karikázom a krumplit és a tetejére helyezem a fűszeres húst.Mi sok fokhagymával szeretjük!A tetejére is teszek egy kis zsírt majd kb. 1 dl vizet öntök hozzá.Alufóliával le takarom, 180°-on sütőbe berakom és addig párolom alufólia alatt amíg hús és a krumplit puha nem lesz .Ha puha le veszem az alufóliát és készre sütöm.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése