Hozzávalók:
30dkg liszt
1 csapot teáskanál cukor
1 csapot teáskanál só
4 evőkanál olaj
fél csomag élesztő
1.5 dl tej
ízlés szerint bazsalikom
Elkészítés:
Veszek agy tálkát amibe fel futtatom az élesztőt. Egy másik tálba bele teszem a cukrot, sót, lisztet, olajat és a bazsalikomot majd a fel futtatott élesztővel jól össze dolgozom és hagyom meg kelni.
A meg kelt tésztát olajos lapon ki nyújtom, meg kenem sűrített paradicsom szósszal majd meg szóróm sajttal. Fel tekerem és cérna segítségével fel szeletelem.A tetejére teszek még egy kis sajtot majd 180° megsütőm.
30dkg liszt
1 csapot teáskanál cukor
1 csapot teáskanál só
4 evőkanál olaj
fél csomag élesztő
1.5 dl tej
ízlés szerint bazsalikom
Elkészítés:
Veszek agy tálkát amibe fel futtatom az élesztőt. Egy másik tálba bele teszem a cukrot, sót, lisztet, olajat és a bazsalikomot majd a fel futtatott élesztővel jól össze dolgozom és hagyom meg kelni.
A meg kelt tésztát olajos lapon ki nyújtom, meg kenem sűrített paradicsom szósszal majd meg szóróm sajttal. Fel tekerem és cérna segítségével fel szeletelem.A tetejére teszek még egy kis sajtot majd 180° megsütőm.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése