Hozzávalók:
2kg kacsaszárny tő megpucolva
Vegeta
Foghagyma ízlés szerint
kis víz
Elkészítés:
Tepsibe bele helyezem a kacsaszárny tőt ami vegetával meg fűszereztem .Majd vízet öntök rá nem sokat ép hogy, keveset!! Majd hozzá teszem a foghagymát és letakarva 160° meg párolom. A húst meg puhult le veszem a fóliát és 190° készre sütőm :)
2kg kacsaszárny tő megpucolva
Vegeta
Foghagyma ízlés szerint
kis víz
Elkészítés:
Tepsibe bele helyezem a kacsaszárny tőt ami vegetával meg fűszereztem .Majd vízet öntök rá nem sokat ép hogy, keveset!! Majd hozzá teszem a foghagymát és letakarva 160° meg párolom. A húst meg puhult le veszem a fóliát és 190° készre sütőm :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése