Tepsis milánói

Hozzávalók:
1 csomag spagetti tészta
0,5 kg darált hús
hagyma
fokhagyma
pirospaprika
bazsalikom
egy kis sűrített paradicsom
egy pohár tejföl
15-20 dkg reszelt sajt
olaj

Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzőm, míg fől a tészta, elkészítem a  bolognai alapot.A hagymát meg dísztelem olajba, majd pirospaprikát teszek rá és hozzá adom a darált húst.Egy kicsi vízzel meg paradicsommal felöntöm.A fokhagymát, sót, borst hozzá adom és készre főzőm.Mikor megfőtt akkor hozzá adom a bazsalikomot és a megfőtt tésztával összekeverem.Az egészet tepsibe teszem, megkenem a tetejét tejföllel és rá szórom a sajtot, majd előmelegített sütőbe 180°-on készre sütőm.

Megjegyzések