Hozzávalók:
foghagyma ízlés szerint
hagyma
liszt
pirospaprika
só
bors
csirke, pulyka vagy disznó hús
olaj
krumpli
szalonna
Elkészítés:
A húst be fűszerezzük sóval és borssal.Közben el készítjük a lisztet amiben a húst fogjuk meg forgatni, teszünk bele pirospaprikát (ne sokat nehogy keserű legyen).Közepes olajban kisütjük a húsokat, a kisült húst tányérra tesszük, olajos paprikás szafttal meg locsoljuk és ízlés szerint friss foghagymával ízesítjük.Sült szalonnával, sült krumplival, sült hagymával tálaljuk.
foghagyma ízlés szerint
hagyma
liszt
pirospaprika
só
bors
csirke, pulyka vagy disznó hús
olaj
krumpli
szalonna
Elkészítés:
A húst be fűszerezzük sóval és borssal.Közben el készítjük a lisztet amiben a húst fogjuk meg forgatni, teszünk bele pirospaprikát (ne sokat nehogy keserű legyen).Közepes olajban kisütjük a húsokat, a kisült húst tányérra tesszük, olajos paprikás szafttal meg locsoljuk és ízlés szerint friss foghagymával ízesítjük.Sült szalonnával, sült krumplival, sült hagymával tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése