Hozzávalók:
1,5 g kígyó uborka
5 gerezd foghagyma
2 dl tejföl
só
1 dl olíva olaj (el lehet hagyni)
Elkészítés:
Meg mosom az uborkát, nagy lyukú reszelőn le reszelem, meg sózom és egy kis ideig hagyom hogy a levet engedjen.Majd ha jól kiengedte a levét kézzel kinyomkodom.Rá öntöm a tejfölt, az 5 gerezd szét nyomott foghagymát és az olíva olajat.Összekeverem, a hűtőbe beteszem és 1-2 óra múlva fogyasztható.
1,5 g kígyó uborka
5 gerezd foghagyma
2 dl tejföl
só
1 dl olíva olaj (el lehet hagyni)
Elkészítés:
Meg mosom az uborkát, nagy lyukú reszelőn le reszelem, meg sózom és egy kis ideig hagyom hogy a levet engedjen.Majd ha jól kiengedte a levét kézzel kinyomkodom.Rá öntöm a tejfölt, az 5 gerezd szét nyomott foghagymát és az olíva olajat.Összekeverem, a hűtőbe beteszem és 1-2 óra múlva fogyasztható.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése