Hozzávalók:
Elkészítése:
A kimagozott szilvát fazékba teszem, öntök rá annyi víztett hogy ép hogy ellepje. Fűszerezem szegfűszeggel, fahéj vagy mézes fűszerrel. Míg forr egyet, addig a pudingot cukorral és egy kis tejjel csomómentesen össze keverem.A megfőtt szilvát leturmixolom hozzá keverem a pudingot és ha sűrűsödik akkor folyamatosan öntök bele tejet de csak annyit amilyen sűrűségre szeretném .Ha kell cukrozom, és fahéj vagy mézes fűszerkeverékkel után ízesítek .
- 60 dkg szilva kimagozva
- 1 cs vanillia puding
- cukor
- fahéj vagy mézes fűszer
- szegfűszeg
- tej
Elkészítése:
A kimagozott szilvát fazékba teszem, öntök rá annyi víztett hogy ép hogy ellepje. Fűszerezem szegfűszeggel, fahéj vagy mézes fűszerrel. Míg forr egyet, addig a pudingot cukorral és egy kis tejjel csomómentesen össze keverem.A megfőtt szilvát leturmixolom hozzá keverem a pudingot és ha sűrűsödik akkor folyamatosan öntök bele tejet de csak annyit amilyen sűrűségre szeretném .Ha kell cukrozom, és fahéj vagy mézes fűszerkeverékkel után ízesítek .
Megjegyzések
Megjegyzés küldése